Over ons

Dit is Solutio 365

Internet … een van de grootste verworvenheden van de afgelopen decennia. Dankzij internet is de hele wereld in een paar tellen binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor digitale televisie. Tenminste … als het allemaal snel en probleemloos werkt. Dat wenst u voor uzelf en dat wenst u ook voor uw huurders. Met Solutio 365 als partner bent u als vastgoedontwikkelaar of -beheerder ervan verzekerd dat uw huurders/klanten op elk moment zorgeloos kunnen internetten en televisiekijken. Zonder dat u er zelf omkijken naar hebt.

Solutio verzorgt het voor vastgoedprofessionals en huurders

Solutio 365 neemt u het gehele proces uit handen: van aanvraag en aanleg van het netwerk tot oplevering en ver daarna. Solutio 365 denkt constant constructief met u mee, altijd met de beste oplossing voor ogen. Voor u en uw huurders. Omdat Solutio 365 nauw samenwerkt met grote providers, doen we dat ook nog eens tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Opgelost voordat het is opgemerkt

Mocht er onverhoopt een kink in de internetkabel zijn, heeft Solutio 365 dat meestal al opgelost voordat u en uw huurders de storing opmerken. Dat is nog eens razendsnelle service.